Levertijd

Van zodra wij uw bestelling en bijhorende betaling ontvangen hebben, begint de verwerking hiervan. Indien de bestelde producten op voorraad zijn worden deze de volgende dag reeds verzonden. Indien u speciale wensen heeft of het artikel moet nog vervaardigd worden, proberen wij dit ook zo snel mogelijk af te handelen.

Eenmaal de bestelling verzonden is wordt u hier sowieso van op de hoogte gesteld via e-mail en zou de bestelling normaal binnen 1 tot 3 werkdagen geleverd moeten worden.

Verzending

Voor de verzending van uw bestelling werken wij samen met Bpost. Na het verzenden van uw pakketje zal u ook steeds een track & trace code toegestuurd krijgen waarmee u het pakketje kan volgen.

Verzendkosten

Wij proberen de verzendkosten altijd zo laag mogelijk te houden, maar zijn helaas ook gebonden aan de steeds duurder wordende tarieven. Als kleine webshop hebben wij ook niet dezelfde grote volumes als enkele internationale spelers, waardoor de verzendkosten helaas iets hoger kunnen uitvallen dan u bij deze winkels gewoon bent.

We verzekeren u er wel van dat we steeds enkel de kostprijs voor de verzending zullen doorrekenen. Wij maken hier op geen enkel moment winst op.

Het exacte bedrag voor de verzending van uw pakketje kan afhankelijk van enkele parameters wat variëren, maar zal steeds duidelijk gecommuniceerd worden voor u afrekent.

Bij aankopen vanaf €50 worden bij Jolie Belle bovendien geen verzendkosten aangerekend!

Afhaling

U kan er ook steeds voor kiezen om uw bestelling te komen afhalen, zodat u geen verzendkosten hoeft te betalen.

Gratis thuislevering

Als extra service bieden wij klanten uit de buurt van GentDestelbergen, Lochristi en Zelzate de optie om hun bestelling volledig gratis thuis te laten leveren.
Let wel dat dit niet voor alle artikelen mogelijk is en enkel voor bestellingen vanaf een bepaalde grootte. Leveringen buiten deze regio zijn in bepaalde gevallen ook mogelijk, maar neem best even contact met ons op om dit op voorhand te bespreken.

Pampertaarten kunnen op deze manier uiteraard ook volledig gratis in elk Gents ziekenhuis afgeleverd worden.