Levertijd

Van zodra wij uw bestelling en bijhorende betaling ontvangen hebben, begint de verwerking hiervan. Indien de bestelde producten op voorraad zijn worden deze de volgende dag reeds verzonden. Indien u speciale wensen heeft of het artikel moet nog vervaardigd worden, proberen wij dit ook zo snel mogelijk af te handelen.

Eenmaal de bestelling verzonden is wordt u hier sowieso van op de hoogte gesteld via e-mail en zou de bestelling normaal binnen 1 tot 3 werkdagen geleverd moeten worden.

Verzending

Voor de verzending van uw bestelling werken wij samen met Bpost. 
Om de verzendkosten voor onze klanten zo laag mogelijk te houden versturen wij zo veel mogelijk via de normale brievenpost in verstevigde enveloppen. Indien de bestelling echter te groot is zal deze uiteraard gewoon met de pakketpost verstuurd worden.

Verzendkosten

De minimale verzendkosten voor België bedragen €1,95 (excl. BTW), terwijl dit voor Nederland €4,25 (excl. BTW) is. Voor grotere pakketten kan dit echter afwijken, maar dit zal duidelijk aangegeven worden bij de bestelling.

Bij aankopen vanaf €40 worden bij Jolie Belle echter geen verzendkosten aangerekend!

Afhaling

U kan er ook steeds voor kiezen om uw bestelling te komen afhalen, zodat u geen verzendkosten hoeft te betalen.

Gratis thuislevering

Als extra service bieden wij klanten uit de buurt van Gent, Destelbergen, Lochristi en Zelzate de optie om hun bestelling volledig gratis thuis te laten leveren.
Let wel dat dit niet voor alle artikelen mogelijk is en enkel voor bestellingen vanaf een bepaalde grootte. Leveringen buiten deze regio zijn in bepaalde gevallen ook mogelijk, maar neem best even contact met ons op om dit op voorhand te bespreken.

Pampertaarten kunnen op deze manier uiteraard ook volledig gratis in elk Gents ziekenhuis afgeleverd worden.