Over Jolie Belle

Jolie Belle is een jong bedrijf in handen van Jolien Stans uit Sint-Kruis-Winkel, een landelijk dorp in de Gentse Kanaalzone.

Al verschillende jaren is Jolien zeer geïnteresseerd in en gepassioneerd door het zelf samenstellen van fantasiejuwelen, decoratiemateriaal en gelegenheidscadeaus. Aangezien ze dit voorheen echter enkel voor zichzelf, familie en vrienden kon doen, bleef de schaal echter vrij beperkt en kon ze hier nooit echt mee uitpakken.

In april 2017 besloot Jolien om haar eigen zaak op te richten en zich zo volledig te kunnen focussen op het uitvoeren van haar passie. Ze kan haar creativiteit de vrije loop laten en probeert zo voor ieder wat wils te maken. Zo goed als alle producten worden in haar eigen atelier gemaakt of samengesteld.

Hoewel u op deze website in eerste instantie vooral sieraden zal terugvinden, maken wij ook zeer veel decoratieve artikelen en gelegenheidscadeaus voor bijvoorbeeld geboortes, communies, verjaardagen en huwelijken. Deze zijn altijd volledig volgens de wensen van de klant, zowel qua budget als inhoud en vormgeving. Neem hiervoor gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.