Betaalmogelijkheden

Aanvaarde methodes

Bij het plaatsen van een bestelling in de webshop van Jolie Belle, kan u kiezen uit één van onderstaande methodes om te betalen.

Overboeking-IBAN-logo-302x187.png

Bankoverschrijving

Een overschrijving is de meest standaard manier van betalen. Iedereen met toegang tot internetbankieren heeft de mogelijkheid om op deze wijze te betalen. 

Na het plaatsen van uw bestelling zullen wij u onze bankgegevens doorsturen, vervolgens kan u de betaling uitvoeren vanuit uw eigen vertrouwde bankomgeving.

Van zodra wij de betaling ontvangen hebben zullen we de aankoop verwerken en opsturen. Let wel dat dit soms tot enkele dagen kan duren.

Cash

Cash betalen bij afhaling/levering

Indien u ervoor kiest om de bestelling te komen afhalen, kan ervoor gekozen worden om ter plaatse contant te betalen.

In bepaalde gevallen en voor bepaalde producten is het ook mogelijk om de bestelling thuis te laten leveren, ook hier kan u ervoor kiezen om cash te betalen.

Wij vragen in beide van bovenstaande gevallen wel om zo gepast mogelijk te betalen, aangezien wij niet altijd over voldoende wisselgeld beschikken.

Afbeeldingsresultaat voor apple pay logo

Apple Pay

Reken uw kleine én grote aankopen sneller en veiliger dan ooit af in winkels, apps en op het web. Eenvoudig met de Apple-toestellen die u elke dag gebruikt.

Bancontact

Bancontact

Bancontact maakt het mogelijk rechtstreeks online te betalen via de online betaalsystemen van de grootste Belgische banken. Je betaalt dus via de vertrouwde en beveiligde omgeving van jouw eigen bank met een unieke TAN (Transaction Authorization Number). 
De beveiliging wordt per individuele bank geregeld en gewaarborgd.

iDEAL

iDEAL

Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen bij ons afrekenen en is min of meer de Nederlandse tegenhanger van het Belgische Bancontact.

Bij betaling met iDEAL wordt de transactie afgehandeld in de eigen vertrouwde omgeving van de bank. In deze omgeving staat de bank garant voor de veiligheid.


Creditcard

Creditcard

Ook betalen met een creditcard is perfect mogelijk, wij aanvaarden volgende kaarten:

CreditCard.png

KBC/CBC-Betaalknop

De grote Belgische banken KBC en CBC voorzien in een eigen betaaloplosing voor hun klanten: de KBC- en CBC-Betaalknop.

Klanten van beide banken kunnen op deze manier in hun vertrouwde bankomgeving realtime betalingen verrichten. De bank staat hierbij garant voor de veiligheid tijdens de betaling.

Belfius DirectNet

Als één van de grootste Belgische banken voorziet ook Belfius in een eigen betaaloplossing voor haar klanten. Belfius-klanten kunnen op deze manier in hun vertrouwde Belfius-scherm realtime betalingen verrichten.

De informatie zoals begunstigde, bedrag en omschrijving worden vooraf automatisch opgegeven, wat de kans op vergissingen elimineert.

ING Home'Pay

Ook ING voorziet in haar eigen betaalplatform. Klanten van deze bank kunnen hier dan ook makkelijk gebruik van maken om de bestelling in een vertrouwde omgeving af te ronden.

Sofort Banking

Sofort Banking

Sofort Banking is een Europese directe betaalmethode die bankonafhankelijk is en je naar jouw eigen vertrouwde bankomgeving leidt bij betaling.

Je betaalt via een beveiligd betalingsformulier met gecodeerde datatransmissie. Jouw online-banking toegangscodes worden niet bewaard.

Sofort Banking behoort tot één van de veiligste Europese betaalmethodes op internet.

Payment Service Provider

Om een vlotte en uiterst veilige afhandeling van de online betalingen te waarborgen doen wij beroep op een externe partij, de zogeheten "Payment Service Provider".

Mollie verzorgt voor ons de transacties met alle bovenstaande betaalmethodes, behalve overschrijving en cash betaling. Zij hebben reeds jaren kennis en ervaring met het afhandelen van online betalingen en zorgen ervoor dat wij ons als ondernemer op onze kerntaken kunnen focussen, terwijl de consument ruime bescherming geniet en zich geen zorgen hoeft te maken over zijn betaling.